22 Eylül 2006

Finduk Zamanı, Türkiye, Toplumsal Destekçiler


Sayın Selim Tuncer' in sitesinde durumu farkettiğimizde ve Zuhal Yalçın'ın sitesinde de oluşumun başlamış olduğunu anladığımız zaman (Fındık projesinin ilk oluşumunu sağlayan Kedili Mutfaklar'dan Oya Kayacan ve Gelincik Tarlası'ndan Sevgili Burcu Hanım'dır. Düzeltme uyarısını yaptığı için Zuhal Hanım' a teşekkür ederiz.) bizde boş durmayalım ve elimizden geldiğince bu oluşuma destek verelim istedik.

Selim Tuncer "Türk fındığı nasıl kurtulur?" adlı bir yazı yayınlayınca oluşan tepkiler sonrası yaptığı araştırma sonucu bu oluşumu keşfetmiş. Bizde kendisi sayesinde durumu öğrendiğimiz için kendisine teşekkür ediyoruz. Sanırım ona da Marketing Post sitesinden tanıyacağınız Cengiz bey haber vermiş.

Selim Tuncer' in biraz araştırması neticesinde Finduk Zamanı' na destek veren bir çok site varmış.

"kedili mutfaklar, özgül’ün sofrası, yemek günlüğüm , yeşim’in mutfağı , can sıkıntısı ve muz kabuğu , aintab sofrası , suspect , devletşah benim küçük mutfağım , zuhal yalçın’ın karnavalı , ebruli lezzetler , gelincik tarlası , dilek’çe , damak tadı , yogurtland , açık büfe , hanimiş , hülya yılmaz , armeda , hanife’nin tarifleri , mutfak masalı , mis kokulu ekmekler , mutfakta zen , limon çiçeği , pastacı, tuhfe , tulosh’tan inciler , tuz ve biber , bizim pastane , göçebe , nenoni , celerone , yemek kokusu , hikayee , zeynep’in günlüğü , miss çilek , portakal ağacı , bizim evin aşçısı , teatıme blog , nane limon , ponçik , zeynep’in mutfağı , erik bahçesi"

Bütün yemek tarifi veren bu sevimli sitelere toplumsal desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Not : Kullandığımız görsel Korean creativity' nin görsellerinden esinlenere hazırlanmıştır.

4 yorum:

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Kadir'ciğim fındık zamanı etkinliğimizin bloğunuzda görmek açıkcası beni mutlu etti aslında hanımların başlattığı bu proje Türk vatandaşlarının bir sorunu umarım sizin bloğunuz gibi bir çok blog bu oluşumdan haberdar olur da bu iş gün geçtikçe daha çok büyür ve sesimizi duyurabiliriz;))Bu arada düzeltmem gereken çok önemli bir şey var fındık projesinin ilk oluşumunu sağlayan Kedili Mutfaklar'dan Oya Kayacan ve Gelincik Tarlası'ndan Sevgili Burcu Hnm'dır bizler de elimizden geldiğince desteklerimizle yardımcı oluyoruz.Yanlış anlaşılma olmasın diye bir açıklama yapmak istedim;))
SEVGİYLE KALIN...

masaüstüm dedi ki...

Bu güzel projenin desteklenmesi adına kimin başlattığı gerçekten önemli değil fakat doğru bilinmesinde de fayda var. Düzeltmeniz için sağolun Zuhal hanım.

Saygılarımızla

Tuhfe dedi ki...

Merhaba,

Yemek sitelerine link verirken minicik bir hata olusmus. Pastaci ile Tuhfe ayri sitelerdir. Sevgili Burcu`nun (Pastaci) adresi :
http://pastaci.blogspot.com/

Saygilar.

masaüstüm dedi ki...

Merhaba Tuhfe;

Evet linkleri verirken karışıklık olmuş. Farkedip uyardığın için teşekkür ederiz. Gereken link düzeltilmiştir.