31 Mayıs 2007

Fatih Arat, İstanbul, Öğrenci





OpenSuSE GNU/Linux üzerinde Xgl/Beryl ile 3D hale getirilmiş yeni masaüstüm :) 3D'ye ne gerek var diyebilirsiniz, ama getirdiği kolaylıkları kullanmadan tahmin edemezsiniz. Linux bu konuda sadece estetik değil, aynı zamanda muhteşem bir işlevsellik sunuyor. Bu tarz masaüstüne yeni geçtim ve bırakacağımı da hiç sanmıyorum :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler çok hoş olmuş bende pardus 2007 kullanıcısıyım bu blogda yayınladığım masaüstüme yorum bırakmışsınız anladığım kadarıyla benim masaüstümden etkilenmişsiniz sizi düelloya davet ediyorum :D hadi yaratıcılığımızı gösterelim herkese birazdan bende yeni masaüstümü göndereceğim umarım yakın zamanda yayınlanır

fatiharat dedi ki...

Yok artık benden bu kadar :) Bu gönderdiğim ikinci masaüstü oldu ve bu bloğu kendi masaüstüm ile çok ta sıkmak istemem :) Şu an ana sayfada iki adet ayrı masaüstüm var, GNU/Linux göstericem diye siteyi bu kadar da işgal etmek olmaz değil mi :) Aradan süre geçsin farklı masaüstleri ile de katılırım, arada değiştiriyorum çünkü :) Gnome ile de güzel bir masaüstü oluşturmak istiyorum. Bu gösterdiğimiz masaüstleri ile Windows kullanıcılarının gerçekten etkilenebileceğini düşünüyorum ama Mac kullanıcılarının etkilenmeleri için Gnome'yi görmeleri gerekiyor :) Linux'un masaüstü için ne kadar geniş bir yelpazesinin olduğu snapshotlar ile anlatılamıyor ama, kullanmadan, başına oturmadan olmuyor :) Mac kullanıcıları widgetleri ile Win kullanıcıları da gadgetları ile memnun olduklarını söylüyorlar. Ben de KDE için superkaramba ve aynı zamanda beryl kullanarak bi olaya girmek istiyorum yakında. Hatta GNU/Linux'u masaüstü/multimedia açısından meraklı kullanıcılara tanıtacak küçük bir blog kurmak ta var aklımda. Windows ve Mac ile yapılabilen ama Linux'ta yapılamayan hiçbirşeyin olmadığını, hatta Linux'taki birçok şeyi de başka sistemlerde bulamayacağımızı anlatabilsem keşke :)

Çok güzel masaüstleri yayınlanıyor burada, böyle bir blog için de burayı yonetenlere teşekkür ediyorum.

masaüstüm dedi ki...

Dilediğiniz kadar masaüstü görüntüsü gönderebilirsiniz. Bu blog zaten sizlerle ve masaüstü görüntülerinizle var oldu. Ne bizler sıkılıyoruz ve eminim, ne de bloğumuzun takipçileri sıkılıyordur. Zaten masaüstü görüntülerinizden sıkılmak mümkün değil çok özgün ve yaratıcılar. Yeni masaüstü görüntülerinizi bekliyoruz:)

Katılımlarınız için biz teşekkür ediyoruz.
Ne güzel sevgi yumağı olduk böyle :D