27 Kasım 2006

Can, Kuşadası, Üniversite Öğrencisi


Ubuntu 6.06 da kullandığım masaüstü. Windows gibi çok çok özelleştirilemiyor ama bu şekilde bile Windows'tan daha güzel :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hehe,buda cok komik olmus.dunyanin en kisisellestirelebilir sistemi linux'u kullaniyorsun ve "Windows gibi çok çok özelleştirilemiyor" demissin :) valla moralimde bozuktu,nesem yerine geldi.once bir kullanmayi ogren sonra masaustu show yaparsin :) birde sana bir soru;
hic hayatinda windowsta saatin yerine degistirebilen birini gordunmu :) yada ben baslat menusunde baslat yazmasini sevmedin diyip degistirebilen,veya hic baslat menusu solda degilde ortada kullanan biri gorebildinmi?

Adsız dedi ki...

1) linux'da yeniyim, evet.dolayisiyla bilmiyorum cok cok fazla.
2) ozelle$tirmekten kastim ozel programlar kurup bir$eyler yapmak.bildigim kadariyla desktopx tarzi programlar yok linux icin.varsa soyle ogrenelim, kurcalayalim linux i.
3) gulup eglenmen de umrumda degil, emin ol.kimseye begendirme cabam yok zaten.ama "masaustu show" lafina da ben guldum baya.show.., vay be.
4) saatin, ba$lat menusunun yerini degi$tiriyosan da ne mutlu sana.

son olarak.. dalga gecmek istiyosan takil hocam.ama ozellikle 2. madde ile ilgili biseyler payla$mak/ogretmek istiyosan mail : can-@live.com

eyvallah.