27 Eylül 2007

Bekir Doğan, İstanbul, Yazılımcı

2003'den bu yana Linux kullanıyorum. Parkyeri'ne geldiğimde Debian'ı keşfettiğinden beri de Debian ve Ubuntu.
Programları yerrelimde test etmek için arkaplanda pek çok sunucu, vs çalıştırdığım için masaüstümü pek kalabalık tutmuyorum ki bilgisayarım yavaşlamasın (XFCE'yi seviyoruz). Gördüğünüz gibi başlat benzeri bir menüm dahi yok. Yaşasın klavye kısa yolları.

23 Eylül 2007

Hidayet, Antalya, Sanırım Teknikerim


Bu kadar karışıklığın içerisinde masaüstü rengi mecburen siyah oluyor. Ancak böyle seçebiliyorum nesnelerin isimlerini. Bazen seçemediğimde oluyor. Üst taraftaki programlar çubuğumda benim sağ kolum o olmasa başlat programlar kısımına ulaşıncaya kadar harcayacağım zaman yüzünden erken yaşlanırdım sanırım :)

Enes İlhan, Gaziantep, Öğrenci

Normal hayattaki gibi bilgisayarımın masaüstünün de sade ve temiz olmasına özen gösteririm. Gözümü yormayan aksine gözümü dinlendiren renkler seçerim. Tıpkı burdaki duvar kağıdı gibi. Yeşil gözleri dinlendirirdiği için en çok yeşil olan duvar kağıtlarını tercih ederim...

11 Eylül 2007

Kadir Doğan, İstanbul, Yazılım Geliştirici


İşyerimdeki masaüstü görüntüm. Masaüstünü değiştirmemize pek imkan verilmiyor. Bu yüzden masaüstünde beğendiğim tek şey sade olması. Ama renk konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Masaüstü ikonlarımı myComputer, myNetwork, myData, myFirefox şeklinde görmeyi seviyorum:)